Over ons

Over Qzon

Wij, QZon, zijn een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen waarbij kwaliteit voor op staat. Q, oftewel Quality staat voor het kwalitatief werk dat wij verrichten met de beste A-merk producten die zijn voorzien van de benodigde certificaten en keurmerken. Wij zijn gespecialiseerde zonnepanelen monteurs die in overleg de installaties monteren om voor u een toekomst van groene energie te realiseren.

Het team

Wij zijn Adrian en Alvaro en wij zijn al sinds onze jonge jaren bevriend. Vanaf onze vriendschap droomde wij ervan om “later als wij groot zijn” samen een bedrijf te starten. Wij zijn beide een ondernemer met het hart voor de klant. Onze werkervaring zorgt ervoor dat wij dit samen tot een succes kunnen brengen. Met ervaring in zowel de zonnepanelen installatie als reiniging hebben wij een breed aanbod aan diensten. Op hoogte werken is voor ons vertrouwd!  En hier zijn we dan, Qzon, een bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen die voor u met zichtbare kwaliteit klaar staat. 

Bekijk welke diensten wij u kunnen aanbieden!

Adrian Sahureka

Adrian Sahureka

Alvaro Enting Madalozzo

Alvaro Enting Madalozzo

Klant & Kwaliteit staat altijd voorop!

Bij Qzon staat de relatie met de klant en de kwaliteit voorop. Vooraf aan het project zal er altijd een overleg plaatsvinden en achteraf volgt altijd een evaluatie. Deze evaluatie nemen wij mee in onze processen, om de kwaliteit te blijven waarborgen. Wij zijn flexibel, sociaal, harde werkers en staan open voor uw feedback!

Volg ons werk op Instagram!

QZon - Kwaliteit in zonnepanelen - Logo

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan wij er vanuit dat u ermee instemt.